Gratis leenscooter bij Vakgarage Rene Blankenstein!

Bij reparatie, onderhoud, banden, aircoservice en APK die u misschien wel mag houden! Vakgarage Rene Blankenstein heeft twee (gratis) leenscooters beschikbaar als vervangend vervoer. 

Brengt u uw auto bij ons voor reparatie, onderhoud, banden, aircoservice of APK dan kunt u gratis gebruik maken van onze vervangende scooter. De scooter is volledig gratis (zelfs de brandstof) en u heeft geen helmplicht. De leenscooter is voorzien van een WA verzekering en heeft voor u als klant een eigenrisico van €500.- bij schade en €1.000.- bij diefstal. De scooter krijgt u mee met een stuurslot, uitleg en twee extra sloten.

Den Haag is een drukke stad, maar met onze scooter bent u snel op uw bestemming en u kunt het bijna overal parkeren!

Maar het wordt nog leuker!

Onder onze klanten verloten wij één scooter. Ja u leest het goed! Wij geven dit jaar één scooter gratis weg aan één van onze klanten.

Het werkt heel eenvoudig, uw factuurnummer is uw lotnummer. In de eerste week van januari maken wij bekend op welk factuurnummer de scooter is gevallen. Nog een reden om uw auto bij Vakgarage Rene Blankenstein te laten onderhouden of repareren. De actie geldt voor nieuwe en bestaande klanten, de exacte voorwaarde zijn op aanvraag beschikbaar.

Doet u mee? Maak hier uw afspraak!

Of bekijk hier onze prijzen voor onderhoud, APK of reparatie.

Nog niet overtuigd? Klik hier en kijk eens rond hoe onze klanten ons bedrijf waarderen!

 

Nog vragen?

Wij zijn bereikbaar op:

E-mail: welkom@rb-vakgarage.nl

Telefoon: 070-4154480

En ook op Whatsapp via ons vaste nummer 070-4154480

Langskomen mag natuurlijk ook op de Laan van Waalhaven in Ypenburg Den Haag!