vakgaragereneblankenstein_leenscooter

GRATIS LEENSCOOTER BIJ VAKGARAGE RENE BLANKENSTEIN!

Bij reparatie, onderhoud, banden, aircoservice en APK! Vakgarage Rene Blankenstein heeft twee (gratis) leenscooters beschikbaar als vervangend vervoer. 

Brengt u uw auto bij ons voor reparatie, onderhoud, banden, aircoservice of APK dan kunt u gratis gebruik maken van onze vervangende scooter. De scooter is volledig gratis (zelfs de brandstof) en u heeft geen helmplicht. De leenscooter is voorzien van een WA verzekering en heeft voor u als klant een eigenrisico van €500.- bij schade en €1.000.- bij diefstal. De scooter krijgt u mee met een stuurslot, uitleg en twee extra sloten.

Den Haag is een drukke stad, maar met onze scooter bent u snel op uw bestemming en u kunt het bijna overal parkeren!

DAT IS NOG NIET ALLES...

Vakgarage Rene Blankenstein in Ypenburg den Haag houdt u mobiel behalve twee leenscooters beschikken wij over 5 vervangend vervoer auto’s, vier leenfietsen en een auto ambulance om uw auto op te halen.

Onze prijzen voor een vervangend vervoer zijn transparant. De Scooters en leenfietsen zijn kosteloos en lenen wij uit onder service. De vervangende auto’s zijn €17.50 exclusief BTW daarbij rekenen wij 20 cent per kilometer voor de brandstof, u hoeft dus niet zelf te tanken.

Liever wachten? Dat kan ook prima bij ons! Wij plannen uw bezoek in op een vaste tijd, veelal gelijk om 8:00u of na de pauze van de monteurs zodat uw auto gelijk naar binnen kan. Onze wachtruimte is voorzien van een goed koffie apparaat, leestafel met 220v aansluiting, goede WIFI, televisie en airconditioning

Nieuwsgierig hoe wij u verder kunnen helpen?

  • Klik hier voor onze prijzen van onderhoud, APK en reparatie
  • Klik hier voor een afspraak
  • Nog niet overtuigd? Klik hier en kijk eens rond hoe onze klanten ons bedrijf waarderen

NOG VRAGEN?

Wij zijn bereikbaar op:

E-mail: welkom@rb-vakgarage.nl

Telefoon: 070-4154480

En ook op Whatsapp via ons vaste nummer 070-4154480

Langskomen mag natuurlijk ook op de Laan van Waalhaven in Ypenburg Den Haag!