vakgarage_95

HISTORIE

Vakgarage is in 1991 ontstaan op initiatief van een grossiersgroep in samenwerking met een importeur. Het was de eerste franchiseformule voor de betere merkonafhankelijke autobedrijven in Nederland.

Doelstelling was de positie van de bij haar aangesloten bedrijven te versterken. Deze samenwerking maakt het mogelijk grootschalig onderdelen gunstiger in te kopen en reclamecampagnes te voeren. In de loop van de jaren is continu gewerkt aan het op een hoger niveau brengen van de Vakgarages. Zo zijn de toelatingseisen hoger geworden. Elke Vakgarage is lid van BOVAG en voldoet aan de eisen van het ISO gerelateerde kwaliteitszorgsysteem van de organisatie, het Vakplan. In april 2022 is Vakgarage overgenomen door LKQ Fource om ook in de toekomst het netwerk en de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Vakgarage behartigt de belangen van de Vakgarages onder andere op het gebied van marketing en training en maakt centrale afspraken. Door een consistent beleid is zo in de loop der jaren een sterke organisatie ontstaan die aan de toekomst blijft bouwen. Dit biedt de Vakgarages én haar klanten continuïteit.

Vakgarage, altijd vertrouwd dichtbij.
 

 

TEAM

Roy en Marian verwelkomen u aan de receptie of telefoon. Altijd vriendelijk en behulpzaam hebben beide service en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Nooit zal er een reparatie aan uw auto worden uitgevoerd zonder uw toestemming. Vooraf ontvangt u een prijsopgave en een heldere uitleg desgewenst mag u meekijken of ontvangt u foto’s van ons via Whatsapp. U kunt zelf ook onze werkplaats tarieven bekijken door hier te klikken.

Achter de schermen werkt Raoul, Jerry, Wilco, Vad en Emiel. Vijf harde werkers met hun eigen specialiteit. Twee APK-keurmeesters, Brembo autoremmen gecertificeerd, diagnose specialist, leermeester en airco specialist. De jongens staan voor u klaar ook voor een onverwachts bezoek zoals kapotte verlichting of een lekke band.

Kortom een enthousiast team van automonteurs. Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan en volgen het opleidingstraject van Autoniveau. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto's "uit te lezen" en een juiste diagnose te stellen.

Wij houden u mobiel. Wij beschikken over 6 leenauto’s, twee scooters, 4 fietsen en een autoambulance met servicewagen om uw auto op te halen of op te starten bij pech onderweg. U kunt bij ons ook wachten tijdens uw bezoek. Lekker stoelen, goede koffie, airco en een sterke WiFi verbinding maken het zelfs mogelijk om bij ons te werken.