Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Rene Blankenstein in Den Haag

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Rene Blankenstein beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Rene Blankenstein zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Rene Blankenstein winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Rene Blankenstein gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Den Haag (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Rene Blankenstein biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Den Haag bent u bij Vakgarage Rene Blankenstein altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Rene Blankenstein
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den Haag

tel.: 070-4154480
mail: info@vakgaragereneblankenstein.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg