vakgarage_174.jpg

Historie

In maart 1988 ging ik, Rene Blankenstein in militaire dienst. Toeval bestaat niet maar mijn vaste plek werd vliegveld Ypenburg. Na mijn diensttijd lonkte de automotive branche en ben ik opnieuw naar school gegaan op dit mooie vak te leren. Al snel vond ik mijn plekje bij de Toyota dealer. Na een hele mooie en leerzame periode werd het tijd om zelfstandig ondernemer te worden. Na een eigen Toyota dealerschap gehad te hebben ben ik na ruim 30 jaar weer terug waar het allemaal begon in Ypenburg den Haag. De stap van dealer naar een universeel autobedrijf kwam niet uit de lucht vallen. Eisen die een importeur stelt aan een autodealer vertalen zich in de prijs die een klant moet betalen voor zijn onderhoud en reparatie.

Maar genoeg over mij. Onze Vakgarage kan niet zonder goede, misschien wel de beste medewerkers. Jongens en meiden waar ik en mijn klanten trots op zijn. Klik hier maar eens om te zien hoe onze klanten over on autobedrijf denken.

 

9de7fe3c-7a1e-45b6-9e87-10cddc1e5038.JPG

Team

Roy en Marian verwelkomen u aan de receptie of telefoon. Altijd vriendelijk en behulpzaam hebben beide service en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Nooit zal er een reparatie aan uw auto worden uitgevoerd zonder uw toestemming. Vooraf ontvangt u een prijsopgave en een heldere uitleg desgewenst mag u meekijken of ontvangt u foto’s van ons via Whatsapp. U kunt zelf ook onze werkplaats tarieven bekijken door hier te klikken.

Achter de schermen werkt Raoul, Jerry, Wilco, Vad en Emiel. Vijf harde werkers met hun eigen specialiteit. Twee APK-keurmeesters, Brembo autoremmen gecertificeerd, diagnose specialist, leermeester en airco specialist. De jongens staan voor u klaar ook voor een onverwachts bezoek zoals kapotte verlichting of een lekke band.

Kortom een enthousiast team van automonteurs. Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan en volgen het opleidingstraject van Autoniveau. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto's "uit te lezen" en een juiste diagnose te stellen.

Wij houden u mobiel. Wij beschikken over 6 leenauto’s, twee scooters, 4 fietsen en een autoambulance met servicewagen om uw auto op te halen of op te starten bij pech onderweg. U kunt bij ons ook wachten tijdens uw bezoek. Lekker stoelen, goede koffie, airco en een sterke WiFi verbinding maken het zelfs mogelijk om bij ons te werken.